Vision

Fascinationen för kläder och framförallt hantverket är något som alltid funnits. Hur något kan växa fram från ett platt tygstycke till den mest fantastiska kreation. Att kunna formge en outfit, skapa en image eller en illusion av någon du är eller vill vara. Mitt formspråk har vuxit fram ur en kärlek till det postapokalyptiska och det skräddade snittet. En mix av rena linjer, skulpterade siluetter och extravagant dramatik.

Det blir en allt större efterfrågan om att få vara unik, att ha ett eget uttryck när det kommer till kläder idag. Mina produkter är originella och görs endast i ett eller ett begränsat antal exemplar. 

Ulrika Arvidsson

Jag är skolad inom både dam och herrkläder, med gesällbrev inom herrskrädderi.  All tillverkning sker i form av nyproduktion hos mig och av mig, för hand på plats i min ateljé i Malmö. 

Idag sker arbetet direkt mot kund och genom designsamarbeten, med allt från skräddarsytt till accessoarer. Det viktigaste i min verksamhet och som jag inte tummar på är hantverket och kärleken till detta. 

Allting är möjligt
det finns inga shortcuts.